HU | EN
Sokmagvas - édes lepény ( nemelérhető)

Sokmagvas - édes lepény ( nemelérhető)

  • Szilvadzsem

Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény szilvadzsemmel töltve, sokmagvas tésztába öltöztetve.

GYORSFAGYASZTOTT SOKMAGVAS ÉDES LEPÉNY 

Összetevők: szilva extradzsem  [28,8%] (szilva, cukor, zselésítő anyag: pektinek; étkezési sav: citromsav), BÚZALISZT*, előkeverék fehérjében gazdag kenyérhez(SZÓJA [-fehérje, -töret, -liszt], BÚZA* [-glutén, -liszt, -korpa, -szárított KOVÁSZ], napraforgómag, lenmag, almarost, étkezési só, SZEZÁMMAG, MALÁTALISZT* [ÁRPA, ROZS], stabilizátor: xantángumi; lisztjavító szer: aszkorbinsav), ivóvíz, TEJ, napraforgó olaj, sütőélesztő, sütőszer(térfogatnövelő szerek: nátrium-difoszfát, nátrium-bikarbonát; BÚZAMALÁTALISZT*, BÚZALISZT*, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; cukor, BÚZAGLUTÉN*, stabilizátor: guargumi; csomósodást gátló anyag: kálcium-foszfát; lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzimek), cukor, étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), étkezési ecetsav


Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, HALAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.

  • Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.

  • Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!


Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

1274 kJ/304 kcal 

Zsír 

7,6 g 

amelyből telített zsírsavak 

1,1 g 

Szénhidrát 

43,9 g 

amelyből cukrok 

22,7 g 

Fehérje 

11,2 g 

Só 

1,12 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).


Ezeket kóstoltad már?
Extra lepény
Pacalos Lepény ( nem elérhető)
Parajos-fetás lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.