GYORSFAGYASZTOTT CHILIS MARHARAGUS LEPÉNY (CSÍPŐS) [13]
Nettó tömeg: 240 g
Összetevők: :BÚZALISZT*, marhahús [15,4%], ivóvíz, TRAPPISTA SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, calcium-klorid, oltóenzim), TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, napraforgó olaj, sárgarépa, vöröshagyma, sűrített paradicsom, sütőélesztő étkezési só, cukor, fokhagyma, SZÁRZELLER, chili paprika [0,31%],étkezési ecet bors, rozmaring, római kömény, kakukkfű, oregánó, bazsalikom, babérlevél
Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉT,TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉT, PUHATESTŰT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰVEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, < -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
962 kJ/230 kcal |
Zsír |
6,6 g |
amelyből telített zsírsavak |
2,5 g |
Szénhidrát |
25,8 g |
amelyből cukrok |
1,9 g |
Fehérje |
10,7 g |
Só |
1,16 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).