Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény baconnal, csirkemell sonkával- sajttal, tejföllel, uborkával, lilahagymával töltve. 

GYORSFAGYASZTOTT EXTRA LEPÉNY 

 

Nettó tömeg: 260 g


Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, sonka (14,1%) [bőrös sertéscombhús, ivóvíz, étkezési só, emulgeálószerek: E451, E452, sűrítőanyag: E407a, dextróz, antioxidáns: E316, tartósítószer: nátrium-nitrit], TRAPPISTA SAJT [PASZTŐRÖZÖTT TEJ (97,1%), étkezési só, kultúra, stabilizátor: E509, oltóenzim], ivóvíz, TEJFÖL (PASZTŐRÖZÖTT TEJSZÍN, vajkultúra), lilahagyma, ZSÍRSZEGÉNY TEJ, bacon [sertés császárszalonna, ivóvíz, tartósítószer: E250, stabilizátor: E450, E451, E452, stabilizátor: E407a, étkezési só, dextróz, ízfokozó: E621, folyékony fűszerkeverék, antioxidáns: E301, fűszerkivonatok, füstaroma], napraforgó étolaj, csemege uborka [uborka, ivóvíz, étkezési só, étkezési sav: E260, étkezési só, szilárdító anyag: E509, kristálycukor, fűszerek], sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E330; módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; tartósítószer: E202,  antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), étkezési só, kristálycukor, piros arany (nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: E415; étkezési sav: E330; tartósítószer: E202), ételecet.


Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, < -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 15 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!


Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

1029 kJ/246 kcal 

Zsír 

10,9 g 

amelyből telített zsírsavak 

5,1 g 

Szénhidrát 

24,9 g 

amelyből cukrok 

2,9 g 

Fehérje 

11,1 g 

Só 

1,53 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).