Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény görög fűszerezésű csirkemellel, tzatzikivel töltve.
GYORSFAGYASZTOTT GÖRÖG CSIRKÉS LEPÉNY
Összetevők: BÚZALISZT*, csirkemell hús [17,5%], ivóvíz, görög stílusú JOGHURT [14,0%] (fölözött TEJ, pálmaolaj, TEJSZÍN, TEJFEHÉRJE, tejsav-kultúra, tartósítószer: kálium-szorbát; emulgeálószer: zsírsavak mono-és digliceridjei; stabilizálószer: módosított keményítő, zselatin), ivóvíz, Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), uborka [7,0%], napraforgó olaj, TEJ, étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor (fehér és barna), narancslé sűrítményből, görög-gyros fűszerkeverék [0,9%] (jódozott étkezési só, vöröshagyma, paprika, fokhagyma, oregánó, cukor, bors, rozmaring), sütőélesztő, fokhagyma, barbecue szósz (ivóvíz, cukor, sűrített paradicsom, ételecet [fehérbor, alma], módosított keményítő, étkezési só, MUSTÁR [ivóvíz, MUSTÁRMAG, ételecet, cukor, étkezési só, fűszerek, tartósítószer: nátrium-benzoát], fűszerek, színezék: karamell; füst aroma, sűrítőanyag: xantángumi; tartósítószerek: nátrium-benzoát, kálium-szorbát; étkezési sav: citromsav), kapor.
Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.
Nettó tömeg: 240 g ± 4%
Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.
Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C alatt tárolandó.
Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Elkészítési javaslat: a lepényt kicsomagolást követően 200 °C-ra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.
Származási hely: Magyarország.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
849 kJ/203 kcal |
Zsír |
6,9 g |
amelyből telített zsírsavak |
2,7 g |
Szénhidrát |
23,2 g |
amelyből cukrok |
2,9 g |
Fehérje |
10,4 g |
Só |
1,08 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)