Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény kolbászkrémmel töltve.
GYORSFAGYASZTOTT KOLBÁSZKRÉMES LEPÉNY
Nettó tömeg: 10 x 170 g
Gyűjtő karton: 10db
Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, csemege parasztkolbász [sertéshús, szalonna, fűszer (csemegepaprika, erős paprika, köménymag, kármin E120), étkezési só, nitrites só E250, dextróz, fűszerkivonatok(paprikakivonat), feketebors, rozmaring, kömény, fokhagyma, stabilizátor E450, ízfokozó E621, antioxidáns E316, csomósodást gátló anyag E550], vöröshagyma , ivóvíz, ZSÍRSZEGÉNY TEJ, napraforgó étolaj, sütőélesztő, étkezési só, kristálycukor, őrölt bors, ételecet.
Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, MOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT és MUSTÁRT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
Felengedést követően ízlés szerinti töltelékkel töltse meg, hajtsa a tésztát félbe, majd:
Serpenyőben, rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
1117 kJ/267 kcal |
Zsír |
12,3 g |
amelyből telített zsírsavak |
4,3 g |
Szénhidrát |
28,0 g |
amelyből cukrok |
2,6 g |
Fehérje |
10,3 g |
Só |
2,52 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).