Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény kolbásszal, sajttal, tejföllel, uborkával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT KOLBÁSZOS LEPÉNY
Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, TRAPPISTA SAJT [PASZTŐRÖZÖTT TEJ (97,1%), étkezési só, kultúra, stabilizátor: kálcium-klorid, oltóenzim], ivóvíz, kolbász (10,2%) [sertéshús, sertésszalonna, étkezési só, fűszerkeverék: paprika, feketebors, cukor, kömény, szegfűbors, étkezési só, fokhagyma, chili], TEJFÖL (PASZTŐRÖZÖTT TEJSZÍN, vajkultúra), ZSÍRSZEGÉNY TEJ, napraforgó étolaj, csemege uborka [uborka, ivóvíz, konyhasó, étkezési sav: ecetsav, tartósítószer: nátrium-benzoát, szilárdító anyag: kalcium-klorid, kristálycukor, fűszerek], sütőélesztő,fokhagymakrém(nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: E330; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT), étkezési só, kristálycukor, piros arany(nyers fűszer- és pritaminpaprika, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; étkezési sav: E330; tartósítószer: kálium-szorbát), ételecet.
Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagolás hátoldalán jelzett időpontig (nap, hónap, év),eredeti, bontatlan csomagolásban, az előírt tárolási feltételek mellett (< -18°C).
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, < -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt grill: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: előmelegített sütőben, zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
1163 kJ/278 kcal |
Zsír |
12,7 g |
amelyből telített zsírsavak |
6,7 g |
Szénhidrát |
27,9 g |
amelyből cukrok |
2,5 g |
Fehérje |
9,2 g |
Só |
1,44 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal)