Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény friss parajjal és fetával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT PARAJOS-FETÁS LEPÉNY
Összetevők: BÚZALISZT*, mélyfagyasztott paraj [16,45%], Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), ivóvíz, sólében érlelt feta SAJT JUH- ÉS KECSKETEJBŐL [7,63%], (pasztőrözött JUH [95%]- és KECSKETEJ [5%], tejsav-kultúrák, oltóenzim, kalcium-klorid, étkezési só), TEJ, napraforgó olaj, füstölt, ömlesztett SAJT (SAJTOK, VAJ, SAVÓPOR, emulgeáló sók: nátrium-foszfátok, nátrium-citrátok, polifoszfátok; étkezési só), étkezési só (só, kálium-jodid, csomósodást gátló anyag: kálium-vas(II)-cianid), cukor, sütőélesztő, fokhagymakrém (nyers, darált fokhagyma, ivóvíz, étkezési só, finomított napraforgó olaj, étkezési sav: citromsav; módosított keményítő, sűrítőanyag: xanthángumi; tartósítószer: kálium-szorbát, antioxidáns: KÁLIUM-METABISZULFIT)
Allergén információk: az allergén összetevők félkövér NAGYBETŰKKEL szerepelnek az összetevők között. *Glutént tartalmaz.
Nettó tömeg: 250 g ± 4%
Minőségét megőrzi: eredeti, bontatlan csomagolásban (nap, hónap, év) a színes kiegészítő címkén jelzett időpontig.
Tárolás: eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C alatt tárolandó.
Felengedés után hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó és max. 1 napig fogyasztható.
A felengedett terméket újrafagyasztani tilos!
Elkészítési javaslat: a lepényt kicsomagolást követően 200 °C-ra előmelegített sütőben 6-8 perc alatt ropogósra sütjük.
Származási hely: Magyarország.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
945 kJ/226 kcal |
Zsír |
8,8 g |
amelyből telített zsírsavak |
4,3 g |
Szénhidrát |
24,7 g |
amelyből cukrok |
1,8 g |
Fehérje |
10,2 g |
Só |
1,32 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).