Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény paradicsommal, sajttal, ketchuppal töltve.
GYORSFAGYASZTOTT PIZZAKRÉMES LEPÉNY
Nettó tömeg: 10 x 170 g
Gyűjtő karton: 10db
Összetevők: BÚZAFINOMLISZT, sűrített paradicsom(paradicsom), ketchup {(ivóvíz, sűrített paradicsom, cukor, ételecet, étkezési só, módosított kukorica keményítő, sűrítőanyag(xantángumi), tartósítószerek(nátrium-benzoát, kálium-szorbát), étkezési sav(citromsav), természetes ketchup aroma)}, ivóvíz, TRAPPISTA SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, kultúra, stabilizátor: E509, oltóenzim), ZSÍRSZEGÉNY TEJ, vöröshagyma, napraforgó étolaj, kristálycukor, sütőélesztő, étkezési só, őrölt kakukkfű, bazsalikom, őrölt rozmaring, ételecet.
Allergén információ: a termék nyomokban TOJÁST, HALAKAT, FÖLDIMOGYORÓT, MOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, ZELLERT és MUSTÁRT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
Felengedést követően ízlés szerinti töltelékkel töltse meg, hajtsa a tésztát félbe, majd:
Serpenyőben, rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 10 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
886 kJ/210 kcal |
Zsír |
5,4 g |
amelyből telített zsírsavak |
2,0 g |
Szénhidrát |
32,1 g |
amelyből cukrok |
8,8 g |
Fehérje |
7,3 g |
Só |
2,11 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).