HU | EN
Provance-i tonhalas lepény

Provance-i tonhalas lepény

  • Sajt
  • Paradicsom
  • Tonhal
  • Olívabogyó

Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sok parmezán sajttal, tonhallal, olívabogyóval töltve. 

GYORSFAGYASZTOTT PROVANCE-I TONHALAS LEPÉNY 

 

Nettó tömeg: 250 g


Összetevők:BÚZALISZT*, ivóvíz, parmezán SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, oltóenzim), tricolor kaliforniai paprika, TEJ, sűrített paradicsom, TONHAL [4,1%] (TONHALDARABOK 74%, SZÓJAolaj, só), , napraforgó olaj, olívabogyó [3,4%], vöröshagyma, hámozott paradicsomkocka (egész hámozott paradicsom, paradicsomlé), paradicsomlé (paradicsomlé sűrítményből, étkezési só, fűszerek), sütőélesztő, kapribogyó (kapribogyó 56%, ivóvíz, borecet, étkezési só), SZÁRZELLER, étkezési só, kristálycukor, fokhagyma, citromhéj, sárgarépa, étkezési ecet, barnacukor, szárított rozmaring, szártott bazsalikom, szárított oregánó, kakukkfű


Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!


Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

1008 kJ/241 kcal 

Zsír 

9,4 g 

amelyből telített zsírsavak 

3,3 g 

Szénhidrát 

26,4 g 

amelyből cukrok 

2,3 g 

Fehérje 

9,1 g 

Só 

1,35 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).


 

 

Ezeket kóstoltad már?
Sonkás-sajtos lepény
Glutén és Laktózmentes Sonkás lepény
Mézes-mustáros csirkés lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.