Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sok parmezán sajttal, tonhallal, olívabogyóval töltve.
GYORSFAGYASZTOTT PROVANCE-I TONHALAS LEPÉNY
Nettó tömeg: 250 g
Összetevők:BÚZALISZT*, ivóvíz, parmezán SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, szilárdítóanyag: kalcium-klorid, oltóenzim), tricolor kaliforniai paprika, TEJ, sűrített paradicsom, TONHAL [4,1%] (TONHALDARABOK 74%, SZÓJAolaj, só), , napraforgó olaj, olívabogyó [3,4%], vöröshagyma, hámozott paradicsomkocka (egész hámozott paradicsom, paradicsomlé), paradicsomlé (paradicsomlé sűrítményből, étkezési só, fűszerek), sütőélesztő, kapribogyó (kapribogyó 56%, ivóvíz, borecet, étkezési só), SZÁRZELLER, étkezési só, kristálycukor, fokhagyma, citromhéj, sárgarépa, étkezési ecet, barnacukor, szárított rozmaring, szártott bazsalikom, szárított oregánó, kakukkfű
Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
1008 kJ/241 kcal |
Zsír |
9,4 g |
amelyből telített zsírsavak |
3,3 g |
Szénhidrát |
26,4 g |
amelyből cukrok |
2,3 g |
Fehérje |
9,1 g |
Só |
1,35 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).