HU | EN
 Sokmagvas Lepény Zöldfűszeres - csirkeragus

Sokmagvas Lepény Zöldfűszeres - csirkeragus

  • Hagyma
  • Csirke
  • Tejföl
  • Sajt
  • Bazsalikom

Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény zölfűszeres csirkemellel, sajttal töltve, csökkentett szénhidráttartalommal.

 

GYORSFAGYASZTOTT ZÖLDFŰSZERES, CSIRKERAGUS LEPÉNY

(Csökkentett szénhidrát-tartalommal)

Nettó tömeg: 240 g


Összetevők:BÚZALISZT*, előkeverék fehérjében gazdag kenyérhez(SZÓJA [-fehérje, -töret, -liszt], BÚZA* [-glutén, -liszt, -korpa, -szárított KOVÁSZ], napraforgómag, lenmag, almarost, étkezési só, SZEZÁMMAG, MALÁTALISZT* [ÁRPA, ROZS], stabilizátor: xantángumi; lisztjavító szer: aszkorbinsav), Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), bőrös csirkecomb filé [12,38%],ivóvíz, TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, TEJSZÍN (TEJSZÍN, TEJFEHÉRJE, stabilizátorok: szentjánoskenyérliszt, karragén, guargumi; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-karbonátok), napraforgó olaj, vöröshagyma, sütőélesztő, sütőszer(térfogatnövelő szerek: nátrium-difoszfát, nátrium-bikarbonát; BÚZAMALÁTALISZT*, BÚZALISZT*, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; cukor, BÚZAGLUTÉN*, stabilizátor: guargumi; csomósodást gátló anyag: kálcium-foszfát; lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzimek), cukor, fokhagyma, petrezselyemzöld [0,62], étkezési só, étkezési ecetsav, bors, rozmaring [0,04%], bazsalikom [0,04%], oregánó[0,04%], kakukkfű [0,02%].


Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, HALAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!


Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

1088 kJ/260 kcal 

Zsír 

13,5 g 

amelyből telített zsírsavak 

  4,6 g 

Szénhidrát 

18,9 g 

amelyből cukrok 

  2,5 g 

Fehérje 

13,6 g 

Só 

1,26 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).

Ezeket kóstoltad már?
Paradicsomos - Mozzarellás lepény
Kolbászkrémes Lepény
Sonkás-sajtos lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.