Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény zölfűszeres csirkemellel, sajttal töltve, csökkentett szénhidráttartalommal.
GYORSFAGYASZTOTT ZÖLDFŰSZERES, CSIRKERAGUS LEPÉNY
(Csökkentett szénhidrát-tartalommal)
Nettó tömeg: 240 g
Összetevők:BÚZALISZT*, előkeverék fehérjében gazdag kenyérhez(SZÓJA [-fehérje, -töret, -liszt], BÚZA* [-glutén, -liszt, -korpa, -szárított KOVÁSZ], napraforgómag, lenmag, almarost, étkezési só, SZEZÁMMAG, MALÁTALISZT* [ÁRPA, ROZS], stabilizátor: xantángumi; lisztjavító szer: aszkorbinsav), Trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), bőrös csirkecomb filé [12,38%],ivóvíz, TEJFÖL (pasztőrözött TEJSZÍN, vajkultúra), TEJ, TEJSZÍN (TEJSZÍN, TEJFEHÉRJE, stabilizátorok: szentjánoskenyérliszt, karragén, guargumi; savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-karbonátok), napraforgó olaj, vöröshagyma, sütőélesztő, sütőszer(térfogatnövelő szerek: nátrium-difoszfát, nátrium-bikarbonát; BÚZAMALÁTALISZT*, BÚZALISZT*, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei; cukor, BÚZAGLUTÉN*, stabilizátor: guargumi; csomósodást gátló anyag: kálcium-foszfát; lisztjavító szerek: aszkorbinsav, enzimek), cukor, fokhagyma, petrezselyemzöld [0,62], étkezési só, étkezési ecetsav, bors, rozmaring [0,04%], bazsalikom [0,04%], oregánó[0,04%], kakukkfű [0,02%].
Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, HALAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
1088 kJ/260 kcal |
Zsír |
13,5 g |
amelyből telített zsírsavak |
4,6 g |
Szénhidrát |
18,9 g |
amelyből cukrok |
2,5 g |
Fehérje |
13,6 g |
Só |
1,26 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).