HU | EN
SON-GO-KU  lepény

SON-GO-KU lepény

  • Sonka
  • Sajt
  • Gomba
  • Kukorica

Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sok sajttal, gombával, sonkával, kukoricával töltve. 

GYORSFAGYASZTOTT SON-GO-KU LEPÉNY 

Nettó tömeg: 240 g


Összetevők:BÚZALISZT*, ivóvíz, trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), sonka [5,69%] (csirkehús 54%; ivóvíz; burgonyakeményítő; étkezési só; modifikált burgonyakeményítő; nedvesítőszer:E420; tartósítószer: E250; stabilizátorok: E450, E451; antioxidánsok: E301, E316; fűszer kivonatok; granulált leves (hidrolizált növényi fehérje, étkezési só, repceolaj), aroma), zsírszegény TEJ, sűrített paradicsom, csiperkegomba szeletek [4,28%] (termesztetett csiperkegomba, ivóvíz, konyhasó, étkezési sav: E330, antioxidáns: E300), csemegekukorica [4,28%] (csemegekukorica, ivóvíz, étkezési só), napraforgó étolaj, ketchup (paradicsom sűrítményből, cukor, ételecet, módosított keményítő, étkezési só, tartósítószerek: E221, E202, fűszerkivonat), vöröshagyma, hámozott paradicsomkocka (paradicsom (60%), paradicsomlé (39,9%), só, étkezési sav: E330), paradicsomlé (paradicsomlé sűrítményből, étkezési só, fűszerek), sütőélesztő, SZÁRZELLER, étkezési só, cukor, sárgarépa, fokhagyma, étkezési ecet, barnacukor, szárított oregánó, szárított bazsalikom, kakukkfű


Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, HALAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók. 


Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)

Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó. 

Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó. 


A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!


Elkészítési útmutató 

  • Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

  • Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.

A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!


Átlagos tápérték 

100 g termékben 

Energia 

853 kJ/204 kcal 

Zsír 

6,8 g 

amelyből telített zsírsavak 

2,3 g 

Szénhidrát 

26,2 g 

amelyből cukrok 

2,1 g 

Fehérje 

7,5 g 

Só 

1,21 g 


Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).


Ezeket kóstoltad már?
Mézes-mustáros csirkés lepény
Glutén és Laktózmentes Sonkás lepény
Glutén és Laktózmentes Sajtos-tejfölös lepény
Hol kapható?
Hol kapható?
Adatkezelési beállítások

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.