Kellemesen sült, mennyei illatú, rusztikus, kézzel nyújtott, kívül ropogós lepény sok sajttal, gombával, sonkával, kukoricával töltve.
GYORSFAGYASZTOTT SON-GO-KU LEPÉNY
Nettó tömeg: 240 g
Összetevők:BÚZALISZT*, ivóvíz, trappista SAJT (pasztőrözött TEJ, étkezési só, sajtkultúra, kalcium-klorid, oltóenzim), sonka [5,69%] (csirkehús 54%; ivóvíz; burgonyakeményítő; étkezési só; modifikált burgonyakeményítő; nedvesítőszer:E420; tartósítószer: E250; stabilizátorok: E450, E451; antioxidánsok: E301, E316; fűszer kivonatok; granulált leves (hidrolizált növényi fehérje, étkezési só, repceolaj), aroma), zsírszegény TEJ, sűrített paradicsom, csiperkegomba szeletek [4,28%] (termesztetett csiperkegomba, ivóvíz, konyhasó, étkezési sav: E330, antioxidáns: E300), csemegekukorica [4,28%] (csemegekukorica, ivóvíz, étkezési só), napraforgó étolaj, ketchup (paradicsom sűrítményből, cukor, ételecet, módosított keményítő, étkezési só, tartósítószerek: E221, E202, fűszerkivonat), vöröshagyma, hámozott paradicsomkocka (paradicsom (60%), paradicsomlé (39,9%), só, étkezési sav: E330), paradicsomlé (paradicsomlé sűrítményből, étkezési só, fűszerek), sütőélesztő, SZÁRZELLER, étkezési só, cukor, sárgarépa, fokhagyma, étkezési ecet, barnacukor, szárított oregánó, szárított bazsalikom, kakukkfű
Allergén információ: a termék nyomokban RÁKFÉLÉKET,TOJÁST, HALAT, FÖLDIMOGYORÓT, DIÓFÉLÉKET, MUSTÁRT, SZEZÁMMAGOT, PUHATESTŰT és SZÓJÁT tartalmazhat. Az allergén információk az összetevők között NAGYBETŰKKEL kiemelve találhatók.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év)
Tárolási feltételek: Eredeti, bontatlan csomagolásban, -18 °C-on vagy alacsonyabb hőfokon tárolandó.
Felengedést követően hűtőszekrényben 0-5 °C között tárolandó, 24 órán belül elkészítendő és fogyasztandó.
A FELENGEDETT TERMÉKET ÚJRAFAGYASZTANI TILOS!
Elkészítési útmutató
-
Serpenyőben/rostlapon: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 12 percig, 2-2 percenként forgatva sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Kontakt sütő: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 8 percig sütjük, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
-
Sütőben: zsiradék nélkül, a felengedett lepényt 6-8 percig sütjük 190-200 C°-on, amíg a külseje ropogósra nem sül és a benne lévő sajt olvadni kezd.
A sütési paraméterek a berendezések teljesítményétől és típusától függően változhatnak!
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia |
853 kJ/204 kcal |
Zsír |
6,8 g |
amelyből telített zsírsavak |
2,3 g |
Szénhidrát |
26,2 g |
amelyből cukrok |
2,1 g |
Fehérje |
7,5 g |
Só |
1,21 g |
Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400kJ/2000kcal).